Kiepschuifpui

Schuifpui Team is een team van experts op het gebied van schuifdeuren en schuifpuien. Bij ons kunt u rekenen op:

- Scherpe prijzen
- Goede garanties
- Snelle levering
- Ontelbare mogelijkheden
- Door heel Nederland

Kiepschuifpui

De kiepschuifpui is een multifunctionele schuifdeur die het mogelijk maakt om het huis op een veilige manier te ventileren. U wilt genieten van optimale ventilatie zonder het huis open te stellen voor iedereen? Zet dan gerust deze schuifpui op een kiepstand.

Voordelen kiepschuifpui

Net als bij een hefschuifpui wordt de kiepschuifpui met een hendel bediend. U kunt de hendel draaien om de schuifdeur te openen, net als bij een hefschuifpui, of u draait de hendel een andere kant op om de schuifpui op een kiepstand te zetten. Op deze manier kunt u het huis ventileren, zonder dat de deur open hoeft. Daarnaast is een kiepschuifpui doorgaans goedkoper dan een traditionele variant. Als u wel de voordelen van een schuifpui wilt, maar niet zo veel wilt betalen, dan is dit een goede optie.

Inbraakwerend

Doordat deze schuifpui met een hendel bediend wordt is deze bestand tegen inbraak. Een potentiële inbreker kan immers niet gemakkelijk de deur openschuiven wanneer die niet in de gepaste stand staat. Daarnaast is de schuifdeur gemaakt van sterk materiaal dat niet gemakkelijk stuk te krijgen is. Vraag onze schuifpuispecialisten voor advies naar verdere informatie over inbraakveiligheid.

Wat kunnen wij in uw regio betekenen?

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn met schuifpuien en schuifdeuren?

Een vraag stellen kost u nog geen minuut en u ontvang razendsnel een helder antwoord van ons.

Ventilatie

Het grote voordeel van een kiepschuifpui is dat u deze op een kiepstand kunt openen om het huis te ventileren, zonder dat de deur open hoeft. Zo houdt u ongenode gasten buiten en laat u toch koele lucht door tijdens warme zomerdagen. Met een dichte schuifpui is uw huis overigens prima geïsoleerd als u kiest voor isolerend glas en geschikt materiaal, zoals het aanbevolen HR++ glas. Bespreek de isolatiemogelijkheden met onze specialisten.

Korte doorgang

Een kiepschuifpui wordt voornamelijk gebruikt bij een kleinere doorgang. De lengte mag in principe niet groter zijn dan drie meter. Bij grotere afmetingen wordt het geheel te zwaar voor het kiepmechanisme. Wilt u toch een grotere schuifpui, dan raden wij een hefschuifpui aan.

Aluminium kiepschuifpui

Een aluminium kiepschuifpui wordt met name aangeraden voor moderne huizen vanwege het strakke design van het materiaal. Daarnaast is het een sterk en licht materiaal, wat de schuifpui ook lichter maakt. Aluminium geeft een gevoel van kwaliteit en vergt weinig onderhoud.

 

Houten kiepschuifpui

Een houten schuifpui kunt u in elke gewenste kleur of tint verven en lakken. Dit maakt het gemakkelijker om een consistente kleur in uw woning te krijgen. Ook zijn eventuele beschadigingen in het hout gemakkelijker te repareren dan bij andere materialen.

Kunststof kiepschuifpui

Ook kunt u kiezen voor een kunststof schuifpui. Dit is erg duurzaam materiaal en onderhoudsarm. Kunststof is te krijgen in verschillende kleuren of met reliëf, of bijvoorbeeld met een hout-look dat niet van echt hout te onderscheiden is. U kunt hetzelfde profiel krijgen als andere kunststof elementen in uw woning. Kunststof past zowel bij een modern huis als een traditionele inrichting.

Gratis offertes en advies

Twijfelt u nog welke schuifpui voor u het meest geschikt is? Stel dan gerust uw vraag aan ons Schuifpui Team. Onze specialisten kunnen u advies geven, of gelijk een kiepschuifpui installeren in uw huis, volgens uw specifieke wensen. Doordat wij gebruik maken van ons landelijk netwerk is er altijd een specialist uit uw regio.