Aluminium schuifpui

Schuifpui Team is een team van experts op het gebied van schuifdeuren en schuifpuien. Bij ons kunt u rekenen op:

- Scherpe prijzen
- Goede garanties
- Snelle levering
- Ontelbare mogelijkheden
- Door heel Nederland

Aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui past perfect bij een moderne woning vanwege zijn strakke uiterlijk. Er zijn meerdere voordelen aan het materiaal verbonden, zoals het lage gewicht, wat meer en grotere ramen mogelijk maakt. Ook is het erg sterk en kan het wel tegen een stootje. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een aluminium schuifpui.

Voordelen aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui is opvallend onderhoudsarm. Het moet nog steeds schoongemaakt worden, maar veel meer wordt er niet van u gevraagd. Daarnaast is het licht materiaal, wat het bedienen van de deuren erg gemakkelijk maakt. Zelfs kinderen hebben geen moeite om de deur te openen.

Wij werken door heel Nederland

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn met schuifpuien en schuifdeuren?

Een vraag stellen kost u nog geen minuut en u ontvang razendsnel een helder antwoord van ons.

Praktisch

Een aluminium schuifpui heeft ook een aantal praktische voordelen. Als u bijvoorbeeld een extra grote schuifdeur in uw woning wilt installeren, is dit de beste keuze. Het is immers een sterk materiaal dat een groot raam gemakkelijk kan ondersteunen. Dat terwijl het materiaal erg licht is, waardoor de schuifdeur gemakkelijk te bedienen blijft. Bij extra grote glazen heeft het dus een voordeel.

Sterke kwaliteit

Een aluminium schuifpui is van sterke kwaliteit. Dat is duidelijk aan het materiaal te zien. Het voelt stevig aan en ziet er vrijwel onverwoestbaar is, zonder dat dit ten koste gaat van de handzaamheid en moderne uitstraling van het materiaal. In combinatie met goed hang- en sluitwerk is het goed bestand tegen inbrekers. Zo heeft u niet alleen een mooie schuifpui, maar biedt het u ook extra veiligheid.

Moderne uitstraling

Huiseigenaren met een moderne inrichting kiezen al gauw voor een aluminium schuifpui, omdat dit de moderne uitstraling versterkt. Als uw huis ook aluminium raamkozijnen heeft dan kunt u op deze manier de uitstraling consequent voortzetten. De meestverkochte kleuren zijn zwart en wit, omdat dit klassieke en tijdloze kleuren zijn. Daarnaast kan het in bijna elke denkbare kleur geleverd worden, waardoor u veel opties hebt om de schuifdeur aan te passen aan uw interieur.

Kies echter verstandig, want het is niet eenvoudig om zelf de kleur van de schuifdeur kan aan te passen nadat deze is geïnstalleerd. Indien u de kleur wilt aanpassen, dan neemt u contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Duurzaam

Een aluminium schuifpui is heel duurzaam. Het materiaal is volledig weerbestendig en roest niet. Ook bespaart u op onderhoudskosten, waardoor deze investering zich op de lange termijn terugverdient. Het is van zichzelf brandvast en heeft dus geen speciale behandeling nodig, zoals dat bij hout wel het geval is. Het materiaal zelf heeft echter wel een lage isolatiewaarde. Wie hiervoor kiest, doet er goed aan om het te isoleren. Overleg met onze schuifpuispecialist bij u in de buurt om de isolatie verder te optimaliseren.

Geschikt voor kantoren

Een aluminium schuifpui wordt vaker voor zakelijke doeleinden gebruikt dan door particulieren. De belangrijkste reden hiervoor is de duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en de inbraakwerende constructie. Daarnaast geeft dit product uw bedrijf een professionele uitstraling.

Gratis offertes

Als u kiest voor Schuifpui Team dan bent u zeker van vakmanschap van het hoogste niveau vanuit uw regio. Neem contact op met ons team en bespreek uw individuele wensen en eisen. Wij staan u graag te woord. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden en geschatte prijs voor een aluminium schuifpui in uw woning of bedrijfspand te bekijken. Geef in het formulier zo nauwkeurig mogelijk aan wat uw wensen zijn en ontvang direct duidelijke offertes.